Snipp Snapp Snute med Barth!

Fredag kveld inviterer vi til konsert på Piccadilly! Kveldens band er folkemusikktrioen Snipp Snapp Snute, og for anledningen har de med seg felespiller Leif Egil Barth. De tar oss med på et hærlig dypdykk inn i de store temaene "Havet, døden og kjærligheten".

Fredag 12. november kl. 21.00
BILLETTER

Piccadilly er en liten og koselig pub i Bodø sentrum, og hvis lykken og korona står oss bi kan vi stå tett i tett og nyte en særdeles stemingsfull konsert på fredagskvelden:

Folkemusikktrioen Snipp Snapp Snute med Sigrid Randers-Pehrson (vokal), Harald-Lind Hanssen (trøorgel) og Ole Thomas Gjærum (bukkehorn) spiller musikk fra en hel skattekiste av nordnorsk folkemusikk. Med seg har de felespiller Leif Egil Barth, og det ligger an til en svært så trivelig avlutning på kvelden på Piccadilly. Her er det bare å sette av kvelden :-)

Trioen Snipp Snapp Snute består av tre erfarne musikere med nokså forskjellig musikalsk bakgrunn. Sigrid Randers-Pehrson fra Sortland er Nord-Norges ledende folkesanger, og aktiv kordirigent og sangpedagog. Ole Thomas Gjærum er kjent som trompetist i Hærens Musikkorps i Harstad, og har nå tatt tak i bukkehornet og folkemusikken. Harald Lind-Hanssen er kirkeorganist med lang fartstid blant annet i Trondenes kirke, men har også hatt et langt forhold til den nordnorske folkemusikken og folkedansen. Sammen har de plukket fram og arrangert kjente og ukjente perler fra den nordnorske tradisjonsmusikken.

Sagt om Piccadilly: "Liten nabolagspub med mye sjel og lange kulturtradisjoner. Intimt og koselig med engelskinspirert miljø. Et populært møtested for byens lokalbefolkning og kulturpersonligheter. Her arrangeres det ofte operapub, jazzpub og andre kulturelle godbiter."

Øyvind Arvola
Snipp Snapp Snute
Picadilly pub