w

Susanne Lundeng med band

I Susanne Lundeng med band møtes tre musikere som har spilt sammen i mange år. Musikken blir omtalt som drivende melankolsk, nedtonet, sår og stormfull.

28/04/2018 21:00 Sinus (Stormen)
Kjøp billetter
13.02.201810:00 Johanne Stafsnes

En harmonisk villskap som i kombinasjon med Susannes ekspressive og energiske sceneopptredener får publikum til å skjerpe sansene.

Med en leken og uredd innstilling og moderne sound skaper Susanne og bandet sin karakteristiske stil som går fra rolige og melankolske melodier til høylytte og vindskeive slåtter. 
Med seg har Susanne tre musikere som har fulgt henne lenge og det er Bjørn Andor Drage - tangenter, Arnfinn Bergrabb - trommer og Are Simonsen - lyd/elektronikk.

Avisa Nordland; Stemningene varierte fra melankolsk ettertenksomhet til fyrrig danselyst, og her er dynamikk i massevis. Susanne trakterer fela med autoritet både i stille nakne ballader og kraftigere utblåsninger.
 
Bladet Vesterålen; Samspillet med Arnfinn Bergrabb på trommer og Bjørn Andor Drage på tangenter vitnet om musikere som forstår hverandre og vil i samme retning. Det ble tidvis vilt og tidvis nedtonet og sårt i en konsert fylt av et både stormfullt og melankolsk driv. Søndagsettermiddagen i Melbu samfunnshus ble en sterk opplevelse. 

Kristian Rødvand
Susanne Lundeng med band
Susanne Lundeng med band
Logo Ad Lib Jazzklubb