Studentopphold under BIOF

Hvert år ønsker Bodø Internasjonale Orgelfestival alle kirkemusikkstudenter velkommen til trivelig og lærerikt opphold på festivalen. Festivalen tilbyr kirkemusikkstudenter fri adgang på alle konserter, mulighet til å spille lunsjkonserter i Bodøs vakre kirker, og et svært subsidiert tilbud til de som ønsker å delta på fagdager og mesterklasser. Festivalen tilbyr også gratis overnatting i flersengsrom på Skagen hotell, samt noen måltider sammen med kursene.

Fullstendig fagdagsprogram vil bli lagt ut så snart det er klart, på Kirkemusikksenter Nord sin hjemmeside, www.kin.no. Kirkemusikksenter Nord står for det meste av faglige tilbud under festivalen, både fagdager og kurs for barn og ungdom. 

I tillegg tilbyr BIOF mesterklasser med aktuelle artister på festivalen. Festivalen ønsker også å legge tilrette for en arena der studenter  som har lyst å spille lunsjkonsert på festivalen, får mulighet til det.

 

Litt praktisk info:

  • Det er egen påmelding for studentopphold og mesterklasser, så du trenger ikke melde deg på fagdagene i tillegg. 
  • På vår nettside finner dere disposisjon for de ulike orglene. https://biof.no/Orglene-i-Bodo
  • Studentoppholdet organiseres i samarbeid med  Orgelklubben «Fridthjov». BIOF krever inn en beskjeden egenandel på fagdager (kr 100 inkl. lunsj) og mesterklasser (kr 100) - til sammen kr 200. (Man kan velge å delta på bare ett av tilbudene). 
  • Deltageravgift faktureres i etterkant av festivalen. 
  • Det ventes stort press på alle orglene under festivalen, så man må nok regne med litt øving på ukurante tidspunkter.

Det blir mye å glede seg til under BIOF 2023 og vi håper å se så mange som mulig av landets orgelstudenter når startskuddet går!