Studentopphold under BIOF

Hvert år ønsker Bodø Internasjonale Orgelfestival alle kirkemusikkstudenter velkommen til trivelig og lærerikt opphold på festivalen. Festivalen tilbyr kirkemusikkstudenter fri adgang på alle konserter, mulighet til å spille lunsjkonserter i Bodøs vakre kirker, og et svært subsidiert tilbud til de som ønsker å delta på fagdager og mesterklasser. Festivalen tilbyr også overnatting i flersengsrom på Skagen hotell, samt noen måltider sammen med kursene.

PÅMELDING

Årets faglige program består av fagdager for kirkemusikere og studenter onsdag og torsdag, samt mesterklasser med Isabelle Demers og Shin-Young Lee torsdag og fredag. I tillegg arrangeres det konferanse for orgelpedagoger, i regi av nasjonalt nettverk for orgelpedagoger. Fullstendig fagdags- og konfranseprogram vil bli lagt ut så snart det er klart, på Kirkemusikksenter Nord sin hjemmeside, www.kin.no. Kirkemusikksenter Nord står for alt av faglige tilbud under festivalen, både fagdager og kurs for barn og ungdom.

Det er satt av tre lunsjkonserter som studenter kan få spille for de som har lyst:

  • Torsdag 10. november i Hunstad kirke.
  • Fredag 11. november i Bodin kirke
  • Sørdag 13. november i Rønvik kirke

 

Litt praktisk info:

  • Det er egen påmelding for studentopphold og mesterklasser, så du trenger ikke melde deg på fagdagene i tillegg. 
  • På vår nettside finner dere disposisjon for de ulike orglene. https://biof.no/Orglene-i-Bodo
  • Studentoppholdet organiseres i samarbeid med  Orgelklubben «Fridthjov». BIOF krever inn en beskjeden egenandel på fagdager (kr 400) og mesterklasser (kr 600) - til sammen kr 1000. (Man kan velge å delta på bare ett av tilbudene). 
  • Deltageravgift faktureres i etterkant av festivalen. 
  • Det ventes stort press på alle orglene under festivalen, så dere må nok regne med litt øving på ukurante tidspunkter.

Det er mye å glede seg til under BIOF 2022 og vi håper å se så mange som mulig av landets orgelstudenter når startskuddet går!

Mesterklasse med Isabelle Demers
Mesterklasse med Shin-Young Lee